Mobilabonnement med
Netflix, HBO & Spotify

Spar penge ved at kombinere dit mobilabonnement
med en eller flere streamingtjenester

Streaming – og andre indholdstjenester – er blevet en stadig større del af mange mobilabonnementer, samtidig er antallet af danskere der betaler for streamingtjenester også vokset over de sidste år, så for de fleste kan der spares penge ved at samle de 2.

Nogle af de mest populære streamingtjenester er Netflix, HBO og Spotify – ens for dem alle er at de kræver et mobilabonnement med masser af data.

Vi kommer ikke uden om Telmore som lige nu tilbyder hele 30GB data og (heraf 10 GB inkluderet i EU),
så du kan streame film og musik uanset hvor du er.

Der findes i øjeblikket ingen abonnementer i Danmark som inkluderer Netflix,
så vi anbefaler et mobilabonnement med rigelig data og et individuelt abonnement på Netflix.

3 mobilabonnementer til dig der ønsker at kombinere mobilabonnementet med indholdstjenester:

 • FRI

  tale

 • FRI

  data

 • FRI

  SMS/MMS

 • 4G
 • Inkl. 5 GB i EU
 • FRI DATA

129 kr./md.

Gratis oprettelse

Vores anbefaling:

FRI/FRI, vildere bliver det ikke! – Oister tilbyder frit forbrug, så om du er til Netflix, HBO eller streaming på Spotify, er der ingen grænser for dit forbrug. Oister har tilmed inkluderet 5 GB forbrug i hele EU.

 • 40

  timers tale

 • 40

  GB data

 • FRI

  SMS/MMS

 • 4G
 • 6GB i EU
 • Tidal
 • (Inkl. 35 millioner sange)

159 kr./md.

Oprettelse: 1,-

Vores anbefaling:

Hvis du ønsker gratis musik som en del af dit mobilabonnement, men ikke behøver Spotify, kan du med fordel vælge CBB og Tidal til en lavere pris. Med 6GB data i EU kan du også høre din musik på ferien.

Vi har udvalgt de tre bedste abonnementer til streaming, men de fleste danske teleselskaber tilbyder abonnementer med én eller flere services inkluderet i mobilabonnementet. Find dit teleselskab og gå direkte til det aktuelle udvalg af abonnementer.

Netflix, HBO & Spotify

Der findes mange musik- og filmtjenester, men Netflix, HBO og Spotify er nok dem vi kender bedst.
Det er efterhånden blevet almindeligt at abonnere på én eller flere af disse streaming tjenester igennem sit mobilabonnement.

 

Steaming musik med Spotify

Masser af streaming musik med Spotify

Ønsker man Spotify i sit mobilabonnement så er det Telia man skal overveje som sit selskab. Telia har i øjeblikket to mobilabonnementer med Spotify inkluderet.

Se mobilabonnement med Spotify

Spotify er naturligvis den mest udbredte musiktjeneste på markedet, men faktisk tilbyder mange selskaber allerede tjenester som alternativ til et mobilabonnement med Spotify – Telenor og CBB Mobil med TIDAL, 3 med Deezer, TDC med TDC Play og ikke mindst Telmore med TELMORE Musik som en del af Telmore Play, der samtidig giver adgang til hele 13 øvrige tjenester, herunder HBO Nordic, TV2 Play m.fl. Læs mere om Spotify og de øvrige musiktjenester

 

Streaming film med Netflix

Masser af streaming med Netflix

I øjeblikket findes Netflix desværre ikke som en del af et mobilabonnement i Danmark – vi anbefaler derfor at vælge et mobilabonnement med masser af data til en god pris og tegne et abonnement på Netflix ved siden af.

Se mobilabonnementer med masser af data

 

Streaming film med HBO

Film og serier med HBO

Den populære streaming tjeneste HBO fås i øjeblikket kun hos Telmore og sammen med en række andre tjenester i det meget populære abonnement “Telmore Play”. Læs mere om Telmore Play længere nede på siden.

Se mobilabonnement med HBO

 

Streaming med Telmore Play

Det bedste abonnement med streaming

Telmore Play er, uden tvivl, et af de mest spændende mobilabonnementer med streaming i øjeblikket og vi mener at det er i Telmore Play at man får mest for pengene.

Udover HBO Nordic, indeholder abonnementet TV2 Play, men kan også udbygges med C-MORE Play, Min Bio, Telmore Musik, Mofibo, Politiken Web, Ekstra Bladet Ekstra, Euroman, Eurowoman, Gastro, FitLiving, og Rum.

Se mobilabonnement med Telmore Play

Find dit næste mobilabonnement